Scandal la o discotecă din Târgu Jiu

În cursul nopţii trecute, 27 octombrie a.c., la orele 00:45, Poliţia Municipiului Tg.Jiu, a fost sesizată de către dispecerul unei societăţi de pază despre faptul că în incinta unei discoteci din Tg. Jiu a avut loc un scandal între mai multe persoane.

          Poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică s-au deplasat imediat la locul sesizării, cu ocazia verificărilor efectuate fiind identificaţi doi tineri în vârstă de 19, respectiv 21 ani ambii din Tg.Jiu. Din cercetări s-a stabilit faptul că aceştia, prin exercitarea de acte de violenţă fizică reciprocă, au provocat scandal în incinta localului, fiind înlăturaţi de aici de către personalul care asigura paza.

          Cei doi tineri au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Tg.Jiu pentru cercetări, fiind sancţionaţi contravenţional conform prevederilor Legii nr. 61/1991 Republicată, cu amenda în cuantum de 500 lei, fiecare.

          Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt, pe numele celor doi tineri fiind constituit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: