Scandal la spital după ce a scăpat dintr-un accident

Un bărbat din Motru s-a dat duminică seara în spectacol la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. El a fost adus aici cu o ambulanţă de la Motru după ce a sărit cu mopedul într-o râpă de aproximativ 6 metri şi din fericire a scăpat doar cu câteva zgârieturi Aflat în stare de ebrietate, bărbatul a refuzat să primească îngrijiri medicale şi a părăsit spitalul în lenjerie intimă.

Bărbatul de 32 de ani din Motru a văzut moartea cu ochii, dar din fericire a scăpat doar cu câteva zgârieturi după ce a sărit cu mopedul într-o râpă.

El a fost adus cu ambulanţa de la Motru la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, dar a refuzat să primească îngrijiri medicale. „Eu vreau să plec acasă şi atât. Nu ştiu de ce m-au adus aici că nu am nimic. M-au adus cu ambulanţa şi uitaţi-vă la mine în ce hal sunt. La spital la Motru m-au dezbrăcat, mi-au luat hainele, telefonul şi două milioane. Şi-au bătut joc de mine. Eu ce fac acum dezbrăcat- Mi-au lăsat numai chiloţii pe mine. Au profitat de mine că sunt beat mort şi şi-au bătut joc“, spunea bărbatul.

A plecat gol spre casă

Mopedistul a recunoscut că este în stare de ebrietate, dar a ţinut cu tot dinadinsul să plece acasă la copiii lui care era singuri după ce soţia a plecat la muncă în Grecia. “Eu nu stau în spital, pentru ce să stau aici dacă nu am nimic. Vreau să mă duc acasă la copiii mei că sunt singuri. Nevasta-mea e plecat în Grecia, trebuie să stau cu copii. Ăştia mă ţin aici cu forţa. Ei m-au adus ei să mă ducă”, a continuat pe acelaşi ton.

Bărbatul a şi uitat că a făcut accident. „Mă minţiră că vine mama cu mine, da mama e moartă. Nu omorâi pe nimeni, nu violai, nu făcui scandal. I-auzi că făcui accident, dar eu doar băui, băui mult.. Unde dracu să fac accident, ăştia nu ştiu ce vorbesc. Mă luară cu ambulanţa, tot ei să mă duc, că nu-i pusei eu să mă plimbe. Acum sunt dezbrăcat, doar în chiloţi, dar plec şi aşa. Nu-mi pasă de nimic. Trebuie să mă duc la copilaşii mei care sunt singuri. O să plec nu stau aici că vor ei. Le arăt că tot eu câştig.  Plec pe jos la Motru, ajuns într-o oră, două, că bani n-am că-i luară“.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: