Scandal pe asfaltări, la Scoarța

Primarul comunei Scoarța, Aurelian Cotârlau, este acuzat că nu asfaltează un drum deoarece oamenii din zonă nu l-ar vota în iunie pentru un nou mandat. Edilul spune că înțelege supărarea oamenilor, dar nu sunt adevărate acuzațiile. Dan Mezdrea, unul dintre locuitorii afectați de drumul impracticabil, susține că primarul i-ar fi spus în biroul lui că nici nu va asfalta ulița cu pricina pentru că cetățenii de acolo nu-l votează.

Bărbatul susține că, mergând la primar să se plângă de starea drumului, acesta i-ar fi spus că nu îl asfaltează pe motiv că nu ar fi votat în zonă. ”S-a aprobat un proiect guvernamental pentru un kilometru pe fiecare uliță, iar domnul primar a tăiat câte 300 de metri de pe fiecare uliță pentru a prelungi anumite ulițe și a încerca să mai facă o uliță sau două. Problema este că porțiunea pe care o lasă neasfaltată este impracticabilă când plouă, domnul primar nu vrea să înțeleagă. Când am fost să-i spun acest lucru mi-a spus că nu asfaltează pentru că nu îl votăm”, a spus Dan Mezdrea, localnic din Scoarța.
Primarul susține că nu este prima dată când bărbatul îl acuză pe nedrept. Autoritățile locale lucrează acum la asfaltarea mai multor drumuri din comună, dar nu în totalitate. ”Am o investiție de nouă kilometri în valoare de 9 milioane de lei și pentru a nu supăra cetățenii comunei am hotărât să fac pentru fiecare uliță câte 500 de metri, m-am axat pe zonele aglomerate de case. Lucrarea a fost licitată la jumătate, 4,7 milioane de lei, urmând ca economiile să le folosim pentru un nou proiect. Nu se pot face toate peste noapte. Dânsul este supărat și poate să spună ce vrea. Nu are rost să intru în contradictoriu cu dânsul, este dreptul dumnealui să spună ce vrea, poate să nu mă voteze dacă nu vrea”, a spus Aurelian Cotârlău, primarul din Scoarța.

Galerie foto


Vizualizări: 2,661

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: