Scandal pe locurile de consilier la PDL

Şi mai multe probleme în PDL după dezastrul de la locale. Senatorul Ion Ruşeţ a declarat că pe cele şase posturi din Consiliul Judeţean vor ajunge în doar cei care au muncit în campanie. La Consiliul Local Târgu Jiu au obţinut doi consilieri şi se pare că Nicolae Daviţoiu nu mai e chiar în graţiile partidului. Între timp, colegul său Nicolae Feţeanu îi aminteşte că nu a făcut campanie nici în 2008.

Vorbele grele pe care i le-a adresat ieri liderul PDL Târgu Jiu, Nicolae Daviţoiu, colegului său Nicolae Feţeanu nu au rămas fără „urmări”, cel din urmă supărându-se că a fost acuzat că nu s-a implicat în campania electorală a filialei şi că este „o glumă” atunci când îl critică pe şeful organizaţiei municipale. Feţeanu s-a ales cu aprecierile respective pentru că a dorit demisia lui Daviţoiu, preşedintele PDL Târgu Jiu spunând că nici vorbă de aşa ceva. Acum conflictul nu pare deloc stins, pentru că Feţeanu spune că îi va cere demisia şi în şedinţă la partid cu prima ocazie. „E jenantă reacţia unui lider de organizaţie care are un scor pentru care mi-e ruşine să ies pe stradă, iar el se duelează cu mine, în loc să o fi făcut în campanie cu adversarii. Spune că nu m-a văzut pe la organizaţie, dar uită că în campania din 2008 eu făceam campanie pentru PDL cu maşina domnului Daviţoiu. Dumnealui nu avea timp de campanie şi îmi lăsa mie cheile maşinii. Cu atât a contribuit dumnealui la campania de atunci şi nici acum nu a făcut prea multe, iar rezultatele spun totul”, declară Feţeanu.

Berca, atac la Daviţoiu

Rezultatele slabe obţinute de organizaţia municipala a Partidului Democrat Liberal Gorj atrag nemulţumirea candidaţilor de pe lista de consilieri locali, dar si a candidatului la primăria municipiului Târgu Jiu fata de Nicolae Davitoiu. Eduard Berca afirma despre seful sau de campanie faptul ca nu si-a dat tot interesul sa obţină un rezultat mai bun.

Primii nemulțumiți sunt candidații pe lista de consilieri locali a PDL, ale căror locuri nu s-au dovedit eligibile. Nemulțumit este și Eduard Berca, candidatul la primărie, care crede că Nicolae Davițoiu nu a depus tot efortul pentru a obține un rezultat mai bun. Nu vede cine ar putea fi supărat că democrat-liberalii nu au reușit să ia mai mult de 2 consilieri, susține Nicolae Davițoiu. Cei care se aflau pe lista de consilieri nu au muncit pentru a-și obține mandatele, mai spune acesta. Partidul Democrat Liberal a pierdut un consilier municipal la Tg Jiu. în urma alegerilor de duminică PDL a obținut doar 2 consilieri locali, față de 3 cât a obținut în 2008.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: