Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Scandaluri în lanţ în week-end

Poliţiştii au fost chemaţi la sfârşitul săptămânii să aplaneze două scandaluri produse în localuri publice la Fărcăşeşti şi Băleşti. În prima localitate, cinci bărbaţi s-au luat la bătaie într-un local, pe fondul consumului de alcool. Aceştia s-au lovit cu ce au putut şi, spre nemulţumirea proprietarului localului, au produs şi pagube de câteva sute de lei. Un bărbat de 42 de ani a fost transportat la spital în urma încăierării respective, el având dureri la un picior. Poliţiştii au constatat că bătăuşii au folosit în special pumnii şi picioarele pentru a-şi potoli nervii, cei cinci scandalagii fiind anchetaţi pentru distrugere, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Un scandal similar a avut loc şi Băleşti, cinci tineri din Târgu Jiu luându-se la bătaie până când au venit poliţiştii. Loviturile cu pumnii şi picioarele nu au generat răni grave, dar participanţii la scandal s-au ales cu amenzi de câte 400 de lei fiecare. Un scandal de dimensiuni mai mici a avut loc şi la Turburea, unde doi vecini s-au luat la bătaie, iar unul dintre ei a fost lovit cu sapa în cap, celălalt punând şi el mâna pe o bâtă. Ambii sunt acum anchetaţi pentru lovire sau alte violenţe.

Vizualizări: 96

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: