Scapă de plavii problemă?

Dacă nu cumpără, atunci măcar să vândă ceva! Pandurii sunt aproape de a scăpa de cei doi jucători de origine sârbă care au creat numai probleme în ultima vreme, Stojan Vranjes şi Jaka Stromajer.

Primul s-a antrenat şi ieri cu echipa a doua şi nu mai are nicio şansă de a reveni sub comanda lui Grigoraş după ce şi-a făcut antrenorul praf într-o declaraţie de presă. Stromajer a plecat din Tg Jiu încă din noiembrie şi nu a mai dat niciun semn că ar vrea să revină. În ambele cazuri, cheia transferului celor doi stă în mâna impresarului Zvonko Milojkovic. Acesta, cândva prieten la cataramă cu cei din conducerea pandurilor, a ajuns acum persona non-grata la Tg Jiu. Zvonko s-a supărat că nu mai are intrare la Pandurii după venirea lui Grigoraş şi nu-şi mai poate „planta” jucătorii doriţi. Astfel a pornit un război cu gorjenii dar acum cele două părţi ar putea ajunge la un armistiţiu. Obiectivul comun e să le găsească echipe celor doi rebeli care nu mai pot juca la Pandurii. Cum au demonstrat în tur că la fotbal se descurcă destul de bine, de Vranjes şi Stromajer s-au interesat câteva echipe din liga întâi. „Discutăm cu 2-3 cluburi, problema e că trebuie să accepte şi impresarul jucătorilor. Nu m-am întâlnit astăzi (n.r. ieri) cu el dar văd că se încăpăţânează să-i ducă liberi de contract. Asta nu se va întâmpla. Sunt câteva echipe interesate de ei şi nu cred că-şi permit să stea pe bară”, a spus aseară preşedintele executiv Eugen Pârvulescu. Echipele interesate de cei doi sunt Astra, Oţelul şi Vaslui dar şi Dinamo tatonează pista. Pentru Stromajer, pista Oţelul Galaţi pare cea mai de actualitate, Dorinel Munteanu dorindu-l neapărat pe atacantul de 28 de ani. Cele două părţi au bătut practic palma dar rămâne de văzut dacă Stromajer va fi lăsat de soţie să mai revină în România. Declaraţiile lui Vranjes la adresa lui Grigoraş nu i-au speriat pe cumpărători. Bosniacul e pe lista celor de la Astra sau Dinamo iar negocierile par să fie în toi.

„Bineînţeles că Vranjes va fi amendat pentru declaraţiile făcute. Poate primi o amendă de până la 50 % din contract. Păi dacă nu-l amendăm pentru aşa ceva ne trezim că restul jucătorilor o să ne ia la bătaie. Dacă nu rezolvăm nimic cu transferurile celor doi, vom demara procedurile de suspendare a lor.”      

Eugen Pârvulescu, preşedinte executiv Pandurii

350 – de mii de euro e preţul oficial al lui Vranjes dar gorjenii sunt dispuşi să primească şi mai puţin pe bosniac

3 – goluri în 13 meciuri a marcat Stromajer în tur, cu 2 mai puţin decât Vranjes care a fost golgeterul echipei

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: