Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Schimbări de consilieri la PD-L şi PP-DD

Biroul Permanent Judeţean al PD-L Gorj a luat act de încetarea unor mandate de consilieri locali. Astfel de cazuri au fost înregistrate la Târgu Cărbuneşti, Peştişani şi Stoina, după cum a declarat purtătorul de cuvânt Dan Vâlceanu. Şi la PP-DD vor fi desemnaţi înlocuitorii lui Mihai Prunariu şi Gheorghe Pecingină, care au demisionat acum mai bine de o lună.

Doi consilieri locali ai PD-L vor fi înlocuiţi, după ce conducerea a luat act de încetarea mandatelor acestora. Dan Vâlceanu a explicat faptul că erau neînţelegeri în filială, mai ales că cei doi au ajuns în consiliul local fără să contribuie prea mult la campania electorală. „Au fost trei candidaţi din aceeaşi secţie de votare şi s-au luat 40 de voturi. Asta înseamnă ori că nu s-a muncit, ori că oamenii nu sunt bine văzuţi”, a explicat Vâlceanu.

La Peştişani situaţia este cu totul alta. Consilierul Nicolae Nicolcioiu a renunţat la mandat, pentru că este funcţionar public în cadrul primăriei şi a vrut să evite o situaţie de incompatibilitate.

PP-DD trece la următorii din liste

PP-DD va desemna în această săptămână înlocuitorii lui Mihai Prunariu în Consiliul Judeţean Gorj şi lui Gheorghe Pecingină în Consiliul Local Târgu Jiu. Cei doi au demisionat acum mai bine de o lună, dar PP-DD nu a desemnat înlocuitorii acestora. Următorii pe liste sunt Aurel Slapciu pentru CJ Gorj şi Mihai Vulpe pentru CL Târgu Jiu. Decizia PP-DD a fost întârziată cel mai probabil pentru că Slapciu a anunţat verbal că a demisionat, dar o hârtie scrisă nu există la partid. Şi Mihai Vulpe a fost la conferinţa în care mai mulţi membri au demisionat, dar a negat ulterior că ar fi solidarizat cu demisionarii.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: