Schimbări în PNL Gorj. Romanescu şi Dian Popescu, în conflict!

Dian Popescu, copreşedintele liberal al noului PNL Gorj, şi Marcel Romanescu, membru în partid, sunt în conflict deschis. Senatorul Popescu a afirmat că săptămâna viitoare organizaţia liberalilor va avea un nou birou politic din care Romanescu nu va face parte. Dian Popescu spune că în noua conducere vor fi membrii care au rezultate.

Dian Popescu îşi menţine afirmaţiile potrivit cărora Marcel Romanescu a intrat în PNL Gorj pentru a-l menţine pe funcţie la ITM Gorj pe fratele său, George Romanescu. Romanescu a declarat la un post local de radio că: „Eu de Dian Popescu m-am disociat de acum un an, nu după ieşirea PNL de la guvernare. Nu am părăsit PNL şi nimeni nu are argumente de o apropiere a mea faţă de PSD. Nu mă poate acuza nimeni că am jucat la două capete pentru că am fost singurul om care a candidat împotriva lui Victor Ponta“, a spus Romanescu. El a cerut dovezi că a negociat funcţia fratelui său cu Dian Popescu: „Să dea Dian Popescu documente care atestă că am vorbit sau am negociat cu dânsul venirea în PNL legată de fratele meu. Fratele meu are propriul lui nume, familie şi cred că ştie ce are de făcut în viaţa lui. Mai mult decât mine“.

Dian Popescu: Romanescu nu e în PNL

Dian Popescu a mai spus că vechiul PNL Gorj va avea un birou politic din care vor face parte doar cei care au muncit. „Săptămâna viitoare o să vin cu un nou birou politic. Chiar asta discutam cu preşedintele partidului Klaus Iohannis şi cu Marian Petrache, faptul că în conducerea partidului trebuie să fie cei care au avut rezultate. Vor fi şi oameni vechi, care au muncit, vom analiza. Romanescu nu este şi nu va fi. Romanescu este scriptic membru PNL, pentru că faptic nu este. El nu a făcut campanie împotriva PSD ca să rămână fratele lui pe funcţie“, a spus Dian Popescu.

Romanescu este supărat că Dian Popescu l-a adus pe fratele lui în discuţie. „Sunt atacuri mizerabile, eu n-am vorbit niciodată despre familia lui Dian Popescu, deşi ştiam foarte multe lucruri. Faptul că Dian Popescu nu mai mare pe nimeni alături de el demonstrează că are un caracter îndoielnic. Şi-au dat seama cine e Dian Popescu în politică şi în viaţă în general”, a mai spus Marcel Romanescu. „Eu nu am vorbit de familie, ci de funcţii. Şi de faptul că a vrut să păstreze funcţia fratelui lui“, a replicat Dian Popescu.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: