Școala de vară din Novaci, întreruptă din cauza epidemiei

Numărul tot mai mare de îmbolnăviri cu noul coronavirus a dus la sistarea activităților de voluntariat programate de elevii din orașul Novaci. Aceștia sunt nevoiți să-și ia gândul de la activitățile din cadrul Școlii de vară. Vor avea totuși acces la un curs online de muzică.

Reprezentanții Casei de Cultură din Novaci au anunțat că toate activitățile pe care le așteptau copiii în această vară au fost amânate din cauza evoluției pandemiei de Covid 19. “Tinând cont de evolutia situației epidemiologice la nivel național si judetean, generată de cresterea numărului persoanelor infestate cu SARS-CoV-2, de necesitatea luarii unor măsuri de preventie la nivelul comunității novăcene, autoritătile locale au hotărât întreruperea oricăror forme de activităti directe, de grup, cu copiii si tinerii până la noi dispoziții”, se arată în anunțul celor de la Casa de Cultură Novaci.

Copiii vor putea participa doar la cursurile online de muzică, restul activităților fiind amânate. „Se amână cu reprogramare: activitățile de voluntariat pentru marcarea traseelor turistice locale; activitățile de voluntariat care vizează locurile de joaca si amenajari decorative locale; repetitiile Ansamblului Folcloric "Nedeia"; cursul de fotbal pentru cei mici coordonat de prof. Tiberiu Turloiu; cursul de pictură, coordonat de prof. Daciana Ungureanu; cursul de chitară, prof. Marius Ungureanu; cursul de franceză pentru cei mici, cursul de engleza si toate celelalte cursuri si activități care presupun contactul direct al participantilor in grupuri”, au mai anunțat organizatorii.

Vizualizări: 1,257

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: