Şcoală din Gorj, premiată de Kaufland

O unitate de învăţământ din judeţul Gorj a fost premiată de Kaufland România. Este vorba de Şcoala Gimnazială Hurezani, care a câştigat o menţiune în valoare de 2.250 de euro la competiţia naţională „Let’s Get Green!”, desfăşurată de echipa „Let’s Do It, Romania!”.

Concursul s-a desfăşurat în perioada octombrie 2017-iunie 2018 şi a avut drept scop promovarea în rândul elevilor al unui comportament responsabil faţă de mediu. Premiul cel mare al concursului, o transformare a şcolii câştigătoare, în valoare de 15.000 de euro, a ajuns la Şcoala Gimnazială Doba din Satu Mare.

Premiile vor fi utilizate pentru a oferi elevilor din unităţile de învăţământ participante condiţii mai bune de învăţare, în funcţie de nevoile specifice ale acestora. Din Gorj au mai participat Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din Târgu Jiu, Şcoala Gimnaziala „Antonie Mogoş” din Ceauru, Şcoala Gimnazială nr.1 Urdari, Colegiul Tehnic Motru, Liceul Teologic Târgu Jiu, Şcoala Gimnazială „Constantin Săvoiu” din Târgu Jiu, Liceul Tehnologic Baia de Fier, Colegiul Tehnic „Ion Mincu” din Târgu Jiu, Şcoala Gimnazială nr.3 Rovinari, Colegiul Tehnic „General Gheorghe Magheru” din Târgu Jiu, Şcoala Gimnazială „Gheorghe Tătărăscu” din Târgu Jiu, Şcoala Gimnazială „Pompiliu Marcea” din Târgu Jiu, Şcoala Gimnazială ,,Nicolae Tomovici-Plopşor” din Plopşoru şi Liceul Teoretic Novaci.   

 

La nivelul judeţului Gorj, în cadrul acestei competiţii, au fost colectate 19.707 kg. de ambalaje şi 11.376 kg. de deşeuri electronice. Au fost plantaţi 188 de puieţi şi 488 de flori.

Vizualizări: 2,001

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: