Scrisoare deschisă de la Radu Angheloiu

Radu Angheloiu, candidat la preşedinţia PNL Gorj, a trimis astăzi o scrisoare publică în care îşi exprimă regeretul faţă de atitudinea lui Gheorghe Orzan, care a trecut de partea lui Dian Popescu. „M-am întrebat şi eu, ca atâţia alţi colegi liberali, ce l-a determinat pe Orzan să facă acest gest, calificat de opinia publică drept unul de trădare şi comparabil doar cu politica Evului mediu când schimbarea conducătorilor se făcea prin otravă...

De unde această labilitate, de unde incoerenţa, pentru că nimeni n-ar putea să creadă că pe Gigi l-a « luminat » aşa, dintr-odată, « marele proiect politic » al lui Popescu, că - de pe azi pe mâine - ideile cu care am pornit amândoi la drum nu mai sunt bune şi, subit, a fost « fermecat » de cele ale contracandidatului meu.

Eu am înţeles foarte bine ce s-a întâmplat şi nu pot să n-o spun public, pentru că sunt corect! Este clar - de fapt, pentru toată lumea - că asupra lui Orzan s-a acţionat prin « mijloace specifice » şi că a trebuit să cedeze unui anume tip de presiuni, pentru că explicaţiile pe care le-a dat sunt lipsite de fundament şi de coerenţă“, scrie Angheloiu.

Vizualizări: 92

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: