Scrisoarea candidatului ALDE, Cristian Mischie, către alegătorii din Telești

Dragi teleșteni,

A trecut o săptămână din campania electorală, iar dacă pentru unii a merge din poartă în poartă și a promite oamenilor verzi și uscate a devenit o practică, eu văd lucrurile altfel. Neputând să mă delimitez de oamenii simpli, nu pot promite decât ceea ce se poate realiza.

Foarte mulți dintre dumneavoastră m-ați întrebat despre cum văd eu o schimbare în bine, de cine și cum voi fi consiliat, etc.

Oameni buni, situația în comuna noastră este mai gravă decât pare! Pentru a redresa lucrurile și pentru a putea spera la un viitor mai bun pentru copiii noștri, țin să vă anunț că este nevoie de muncă, seriozitate și, nu în ultimul rând, sacrificiu.

Pentru început facem un audit pentru a vedea ce s-a întâmplat cu banii noștri în ultimii 10 ani. Cu siguranță vom rămâne surprinși! Toți știm că banul public alunecă spre găuri negre ce trebuie astupate.

Legat de consilierea mea, vă asigur că refuz categoric consilier cu salariu de 45-50 milioane pe lună, preferând înființarea unui birou de consultanță care să muncească la parametrii maximi atât pentru primărie, cât și pentru dumneavoastră. Acum cât încă se mai poate, trebuie să încurajăm depunerea de proiecte europene. Alte surse reale de finanțare nu există! Despre faptul că vi se promit fel de fel de lucruri, vă spun că sunt doar simple povești de campanie, povești ce v-au fost livrate din patru în patru ani.

Un alt punct pe care îl voi atinge, încă din primele zile de mandat, este angajarea unui cadastrist care să fie condiționat de clauze contractuale, să muncească, eliminând sintagma "luna trece leafa merge". Trebuie stopate astfel de practici din cauza cărora noi stăm fără acte pe terenuri și cu situația încurcată.

 Am avut o întâlnire cu un proiectant, specialist în accesarea de fonduri europene. Am discutat despre posibilitatea realizării, în cel mai scurt timp, al unui mini-abator și al unui depozit de procesare legume - fructe. Răspunsul a fost că se poate realiza, dar trebuie să grăbim puțin lucrurile. Logic că trebuie să grăbim, că până acum am dormit!

Specialistul  mi-a prezentat un proiect depus de foarte multe comune. Este vorba de realizarea unui parc fotovoltaic, parc ce ar aduce autonomie energetică. De ce să plătim cei 20 Ron dacă se poate dezvolta un astfel de proiect? Trebuie sa beneficiem de absolut tot ce se mai poate obține până în 2020.

Închei prin a reaminti tuturor că încă mai există oameni de bine care se oferă să ajute necondiționat. Asta doar pentru că sunt oameni ca noi! Adică, oameni simpli și bine intenționați.

Mulțumesc tuturor pentru susținere!

Mischie Nicolae Cristian

Comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților – ALDE, filiala Gorj

Cod mandatar financiar 51170002

Executat de Altem Excarb SRL

Galerie foto




Vizualizări: 1,881

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: