Se anunţă spectacol !

Ambii antrenori anunţă că vor juca ofensiv. Grigoraş nici nu ştie să joace altfel decât pe atac iar Stoichiţă anunţă că va aplica un 4-3-3 asemănător dar neaplicat de ceva timp în Ghencea. Stoichiţăse bate cu pumnul în piept şi spune că el va face echipa şi nu Becali dar i-a făcut deja pe plac patronului care demult cerea să fie aplicat sistemul de joc al Barcelonei. În orice caz, ambele echipe vor juca deschis, spre deliciul spectatorilor. „Nu ştii ce îţi poate oferi un joc. Orice meci îţi poate oferi şi un 0-0 frumos, dar şi un 3-3 urât. Într-un meci cu Steaua nu poţi avea multe oportunităţi. Echipă bună, cea mai bună apărare, cu jucători de atac pe care îi numeri pe ambele mâini, mulţi şi are de unde alege antrenorul. Sunt jucători de naţională, vorba cuiva de la ei sunt crema fotbalului românesc. Pe unul îl ştim, Chiricheş e jucător valoros, şi mai au acolo pe Chipciu, Tănase, Rusescu, etc. O echipă foarte bună, pe care dacă reuşeşti cu determinare şi ambiţie să o blochezi poţi obţine un rezultat bun”, mai spune antrenorul care glumeşte pe seama stilului de joc dar şi a postului ocupat sâmbătă de Chiricheş. „Dacă vom juca tiki taka? Poate vom juca taka tiki. Nu ştiu unde îl vor folosi pe Chiricheş, în dreapta sau în centru, eu aş vrea să-l bage în poartă!”

„Dacă nu eşti peste ei fizic şi cu atitudine nu poţi obţine punct sau puncte. Calitativ aş vrea să avem o evoluţie ca în meciul cu Dinamo sau CFR Cluj. Dar să eliminăm acele gafe monumentale care au dus la pierderea unor puncte importante.”            Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

7 – absenţi au Pandurii pentru meciul de sâmbătă: Pleaşcă, Băcilă şi Rusu sunt încă accidentaţi, Cardoso e în exil la echipa a doua, Vlad e nerefăcut, Tamboura e nelegitimat încă iar Roberto Dumitru are rubeolă !

Vizualizări: 99

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: