Se caută 2000 de recenzori. Vezi cât poţi câştiga!

Direcția Județeană de Statistică (DJS) Gorj pregătește încă de pe acum recensământul general care va avea loc în toamnă în toată țara. Reprezentanții Direcției spun că în prezent se lucrează la întocmirea materialului cartografic și sectorizarea teritoriului județului. Potrivit directorului DJS Gorj, Gheorghe Popescu, în Gorj va fi nevoie de circa 2.000 de recenzori și 270 de recenzori șefi.

Cei peste 2.000 de recenzori vor fi selectați de primăriile din Gorj din rândul cadrelor didactice, din primării, specialiști în economie și informatică precum și din rândul pensionarilor și a persoanelor care au cel puțin studii medii. Cei 2.000 de recenzori vor fi însă testați înainte de DJS Gorj.

50 de lei pe ziua de muncă

”Recrutarea se face de către primării însă selectarea o va face direcția pe bază de testare. Alături de cei 2.000 de recenzori vor mai fi și 270 de recenzori șefi care vor coordona activitatea a cinci-șapte sectoare”, a declarat Gheorghe Popescu, directorul DJS Gorj.

Indemnizația pe care o vor primi cei aproape 2.000 de recenzori are o valoare de 50 de lei pentru cele șase ore de muncă prestate zilnic. Partea proastă este că cei 50 de lei vor fi impozitați, potrivit noului cod fiscal. 

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: