Se caută manager pentru Spitalul Turceni

Spitalul din Turceni a rămas fără manager, după ce Mihaela Ceane și-a depus demisia, pentru a lucra în sistemul privat. Aceasta se pare că și-a găsit un alt loc de muncă mai bine plătit și a renunțat la funcția pe care a ocupat-o în ultimii trei ani la Spitalul din Turceni. Interimatul este asigurat deocamdată de directorul medical al unității spitalicești.

Mihaela Ceane este din Craiova și a condus unitatea spitalicească din Turceni în ultimii trei ani. Împreună cu fostul primar, Ion Iordache, Ceane a reușit să scoată unitatea spitalicească de pe lista spitalelor din România care ar fi trebuit închise. După trei ani de manageriat, timp în care a obținut rezultate bune, a decis să lucreze în sistemul privat, unde este mai bine plătită. „Eu nu mai sunt manager la Spitalul din Turceni, pentru că mi-am depus demisia. Mi-am găsit un loc de muncă mai bine plătit în sistemul privat, care se pliază mai bine pe dorințele mele”, a precizat Ceane.

Gâlceavă caută manager

În acest moment unitatea spitalicească este condusă interimar de directorul medical Marcel Grecu, însă administrația caută un manager care să fie acceptat de angajații spitalului și de sindicat. „Noi căutăm un manager care să fie acceptat de personalul medico-sanitar, dar și de sindicat. Avem în acest moment 4-5 variante pentru acest post, dar vrem să o alegem pe cea mai bună. Sunt persoane din interiorul spitalului, dar și din exterior. Am vorbit cu medicii, și trebuie să mai purtăm câteva discuții în perioada următoare. O să fie un manager interimar care va fi stabilit în urma unui interviu până la organizarea concursului, unde poate participa cine vrea. Ne dorim un manager acceptat de angajații spitalului”, a declarat primarul Dumitru Gâlceavă.

Vizualizări: 179

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: