Se depun dosarele pentru șefia teatrului ”Elvira Godeanu”

Concursul pentru șefia Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu” are loc pe 7 septembrie, iar până pe 16 august pot fi depuse proiectele de management. Deocamdată, postul de manager al unității culturale este ocupat de Cosmin Brehuță, directorul ”picat” la planul de management, deși teatrul a avut una dintre perioadele cele mai vizibile din ultimii ani. Primăria Târgu Jiu stă rău la capitolul ”Cultură” în sensul că este în desfășurare concurs și pentru Centrul ”Brâncuși”, dar nu s-a prezentat nimeni.  


 

Pentru concursul de la Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu”, candidații trebuie să fie absolvenți de studii superioare în domeniul științe sociale sau științe umaniste și arte, studii universitare de master în domeniu administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției de manager. În plus, trebuie să aibă o vechime în specialitatea studiilor de minimum 5 ani, dar și experiență în management. 

Cei interesați pot depune dosarele de înscriere și proiectele de management, gândite pentru o perioadă de 5 ani, până în data de 16 august, ora 16.00, la sediul primăriei. Analiza proiectelor de management va avea loc până în data de 30 august, iar interviul pe 7 septembrie. 

Vizualizări: 628

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: