Râul Jiu, plin de vegetație. Târgujienii fac apel la autorități să găsească soluții! 

Mai avem multe de învățat despre promovarea turistică! Stă drept exemplu porțiunea de Jiu, din apropierea Parcului Central, unde sunt găzduite operele brâncușiene. Apele râului s-au umplut de vegetație, iar în zonă mirosul este greu de suportat. Imaginea creată este departe de ce ar dori să vadă un turist care vizitează „orașul lui Brâncuși”.  


 


Temperaturile înalte înregistrate în ultimele zile au făcut ca vegetația de pe malurile râului Jiu, din apropierea Insuliței, să se înmulțească excesiv. S-a creat astfel un cadru neplăcut de care au parte atât târgujienii, care obișnuiesc să se relaxeze prin plimbări pe apei, cât și turiștii veniți să admire operele sculptorului Constantin Brâncuși. Câțiva locuitori ai municipiului Târgu Jiu au postat fotografii în mediul online, însoțite de mesaje pentru cei care ar trebui să gestioneze problema. 


„Pentru băieții și fetele deștepte care primesc salarii de la Stat și nu fac nimic cu privire la modul în care se află apa lângă Parcul Central. Noroc că ne ocolesc turiștii și nu se prea îngrămădesc la operele lui Constantin Brâncuși, din vecinătate că ar face fotografii și cu nepăsarea autorităților locale și instituțiile abilitate ale Statului Român”, a transmis unul dintre târgujieni. 


Zona respectivă aparține de Sistemul de Gospodărire a Apelor Gorj, dar sunt așteptate soluții și de la primăria municipiului Târgu Jiu.

Vizualizări: 2,231

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: