Se menține incertitudinea la conducerea CE Oltenia

Conducerea Complexului Energetic Oltenia trece de la un interimat la altul de circa un an. Mandatele supraveghetorilor vor fi prelungite în octombrie cu încă două luni. Neavând mandate pe patru ani, aceștia evită să ia decizii importante.

Consiliul de Supraveghere este format acum din Dumitru Mărculescu - președinte, Constantin Săceanu, Iulian Popescu, Mădălin Eftenoiu, Cosmin Mitrică, Răzvan Ionescu și Mădălin Georgescu. Mandatele acestora sunt valabile până pe 12 octombrie. 

Cei mai mulți dintre ei sunt în funcție de anul trecut, cu mandate prelungite din patru în patru luni. În octombrie, mandatele le vot fi prelungite cu doar două luni.

Menținerea unei incertitudini la conducerea CE Oltenia, pe o perioadă atât de lungă, este inexplicabilă, câtă vreme societatea trece printr-o perioadă extrem de dificilă și se anunță schimbări majore în următorii ani, prin renunțarea la cărbune și folosirea altor surse de energie.

Actualii supraveghetori au votat un plan de restructurare care presupune închiderea mai multor cariere de cărbune, dar nu se știe dacă tot ei vor mai fi în funcție când va fi aplicat acest plan. (A.A.)

Vizualizări: 3,166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: