Se opreşte apa potabilă în CAM

Marea debarasare în octombrie

O nouă campanie ”Marea Debarasare” va avea loc în primul week-end din luna octombrie. Toţi târgujienii care nu au scăpat încă de aparatura electrică şi electrocasnică o pot scoate sâmbătă şi duminică în faţa casei sau la scara blocului pentru a fi preluată de operatorul de salubrizare.

Spectacol la Casa de Cultură

Nume sonore ale folclorului românesc vor fi prezente mâine la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu-Jiu, începând cu orele 18.00 în spectacolul „Mi-am pus dorurile-n gând”, oferit de Ansamblul Profesionist „Doina Gorjului”. Costul unui bilet este în valoare de 10 lei.

A început Centenarul “Păsării Măiastre”

Manifestările dedicate Centenarului “Pasărea Măiastră” se desfăşoară în perioada 21-26 septembrie. Peste 30 de brâncuşologi din România, Franţa, Germania şi Anglia sunt aşteptaţi în Gorj sâmbătă. După ce vor vizita Casa Memorială a lui Constantin Brâncuşi de <-xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />la Hobiţa şi operele sculptorului din Târgu Jiu, brâncuşologii vor participa la un simpozion ce va avea loc în Sala Maură a Prefecturii. (D.M.)

Se opreşte apa potabilă în CAM

Târgujienii care locuiesc în zona CAM (Lotrului şi Debarcader) nu vor avea apă potabilă, astăzi, între orele 11,00-16,00. SC. Aparegio va opri furnizarea apei din cauza efectuării unei legături între conducte. Primăria Târgu Jiu transmite scuze proprietarilor de apartamente din zonă pentru deranjul provocat.               

Vizualizări: 90

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: