Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Se pun în vânzare abonamente la baschet

Conducerea clubului Energia Rovinari s-a gândit deja la fanii echipei care nu ratează nici un meci şi a anunţat punerea în vânzare a abonamentelor pentru noul sezon.  Astfel, începând cu data de 15 august 2012, doritorii îşi pot procura abonamentele de la sediul clubului de la Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

Preţurile abonamentelor  pentru jocurile disputate de echipa locală de baschet în sezonul 2012 – 2013 vor fi de 100 lei. Conducerea Energiei anunţă că în perioada 15 – 25 august se vor vinde abonamente numai persoanelor care au deținut abonamente în sezonul trecut şi care pot păstra astfel locurile respective. După 25 august vor fi puse în vânzare restul locurilor disponibile până la totalul de 329, acesta fiind numărul total de locuri din sectorul A din centrul tribunei.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: