Se strâng semnături pentru alegeri la Turcineşti

Chiar dacă nu mai este viceprimarul comunei Turcinești, Dumitru Modrea continuă să ducă un război împotriva primarului Vasile Gogălniceanu. Se pare că acesta vrea din nou alegeri la Turcinești așa că umblă din poartă-n poartă să strângă semnături. Acestea sunt acuzațiile pe care i le aduce actualul primar Vasile Gogălniceanu fostului viceprimar. Modrea neagă vehement că ar duce o campanie de strângere de semnături declarând că nu el, ci alte partide politice vor din nou alegeri.

Modrea este acuzat de Gogălniceanu că duce o campanie de strângere de semnături pentru noi alegeri și că profită de oamenii bătrâni din comună. ”Face tot felul de demersuri mai puțin legale să scape de mine. Acum umblă cu niște liste pentru organizarea unui referendum ca să mă schimbe. Pe liste scrie că sunt pentru referendum dar pe oamenii mai bătrâni care nu văd așa bine îi minte să semneze ca să aibă apă”, a declarat Vasile Gogălniceanu, primarul din Turcinești.

Fostul vice de la Turcinești, Dumitru Modrea, neagă vehement aceste acuzații declarând ieri că această campanie este dusă de reprezentanții altor partide politice. Acesta a adăugat că deocamdată nu va face nimic împotriva primarului pentru ca cetățenii să-și dea seama că au greșit când l-au mai votat pentru un nou mandat. ”Eu nu fac așa ceva, alte partide strâng semnături împotriva lui. Deocamdată îi las pe oameni să vadă că au greșit când l-au mai ales primar și când o să consider că e momentul să intervin, o voi face. Îmi pare rău de cetățeni că nu au apă acum pe caniculă dar e greșeala lor că l-au votat”, a spus Dumitru Modrea, fostul vice de la Turcinești.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: