Secretară bătută de director

Secretara Şcolii Generale din Bolboşi susţine că a fost bătută cu bestialitate chiar de către directorul unităţii de învăţământ. Aceasta a scos certificat medico-legal şi este decisă să-l acţioneze pe director în judecată.

Elena Vâlceanu Bălescu susţine că directorul şcolii Bolboşi, Victor Stuparu, a snopit-o în bătaie chiar de faţă cu soţul său, în cancelaria unităţii de învăţământ. Totul s-a întâmplat la revenirea secretarei din concediu. „Eu am fost în medical pentru îngrijire copil şi l-am trimis pe soţul meu să ducă certificatul de concediu medical. Ne-a chemat la şcoală că are treabă şi m-am dus cu soţul meu la director în birou. Era foarte nervos şi a început să vorbească tare, să ţipe. Am intrat în cancelarie şi a tăbărât pe mine cu pumnii. M-a lovit la coaste de m-a învineţit. Am şi certificat de la medic”, spune Elena Vâlceanu Bălcescu.

Directorul crede că a bătut-o cumnata

Directorul şcolii susţine că nu are nicio legătură cu vânătăile femeii. Mai mult, Victor Stuparu spune că este absurd să-l acuze că a bătut-o, atâta timp cât soţul acesteia era cu ea. „Păi ce soţul ei se uita şi eu o băteam pe nevastă-sa. El ce zicea, dăi, dăi- E absurd. Cum să o bat eu. Cine ştie de unde are vânătăile alea. Poate de la bătăile pe care le are cu frate-său şi cumnată-sa. Că se bat întruna. Ştie o comună întreagă”, susţine Victor Stuparu, director Şcoala Generală Bolboşi

Secretara a sesizat Inspectoratul Şcolar Gorj, care va face verificări pentru a stabili dacă într-adevăr directorul şcolii din Bolboşi şi-a bătut angajata. Deocamdată nu a depus plângere scrisă, ci doar verbală. „Vom verifica spusele secretarei, iar dacă se adevereşte, cei vinovaţi vor suferi consecinţele”, spune  Justin Paralescu, inspector şef ISJ Gorj.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: