Vicele din Ciuperceni, cauză de infarct

O angajată a primăriei Ciuperceni a ajuns la spital din cauza stresului acumulat la locul de muncă. Maria Cioată lucrează de 30 de ani în primăria Ciuperceni, iar ieri în urma unei discuţii aprinse cu viceprimarul comunei, Florian Ancuţa, femeii i s-a făcut rău. Ea este acum internată în Secţia de Cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu.

Maria Cioată este referent agricol în cadrul primăriei Ciuperceni. Femeia are probleme cu inima, iar ieri a avut ceva discuţii cu viceprimarul din localitate, Florina Ancuţa. Din cauza stresului femeii i s-a făcut rău şi a căzut din picioare. A fost găsită în faţa primăriei, iar colegii au chemat-o pe fiica ei să o ducă la spital. După ce i s-a făcut rău nici primarul Dumitru Taloi, şi nici vicele nu s-au interesat de starea de sănătate a salariatei. „M-am certat cu viceprimarul şi m-am supărat că sunt cardiacă. Mi-a venit rău şi am căzut în faţa primăriei. M-a găsit un băiat m-a dus în birou, colegii au stat pe lângă mine, iar apoi au chemat-o pe fata mea care lucrează să mă ducă la spital“, a povestit Maria Cioată.

„Domnul primar şi domnul vice nici măcar nu au venit să vadă cum mă simt. Puteam să fiu moartă”, a mai spus aceasta.

Totul a pornit de la o cerere a unui cetăţean. „Domnul viceprimar îmi zice mereu să plec acasă, dacă nu sunt bună. I-am zis că o să plec. Lucrez de 30 de ani la Ciuperceni şi acum nu mai sunt bună. S-a luat de mine din cauza unei cereri pe care domnul primar a aprobat-o dar care nu era însoţită de toate documentele. A început să ţipe la mine şi să ameninţe că mă dau afară sau să plec să nu mai sunt bună. M-a deranjat că mi-a zis că eu nu sunt bolnavă că mă prefac, când eu ştiu că sufăr cu inima şi am şi început de diabet”, a povestit acesta pe patul de spital.

„Pot să dovedesc faptul că nu-şi face treaba“

Contactat telefonic, viceprimarul din Ciuperceni nu a fost de găsit.

Primarul Dumitru Taloi susţine că nu a fost nicio ceartă între Maria Cioată şi viceprimar şi s-a ajuns aici din cauza problemelor de sănătate ale angajatei. Taloi susţine că femeia este stresată pentru că nu-şi face treaba aşa cum trebuie. „Nu s-a certat cu nimeni. Doamna are tensiune, a mai fost internată, chiar înainte de Revelion a fost în concediu medical. Au fost doar ceva discuţii în şedinţa de dimineaţă. Dacă nu-şi face treaba s-ar putea să fie stresată. Pot să vă dovedesc faptul că nu-şi face treaba. Dar să ştiţi că nu e chiar aşa stresată cum se plânge“, a spus primarul.

Acum femeia este internată în Secţia de Cardiologie a Spitalului Judeţean. După ce i s-au acordat primele îngrijiri medicale, medicii au decis ca femeia să rămână sub supraveghere medicală „Am venit ca spital, m-a văzut medicul, mi-a făcut tratament am avut perfuzii şi mi-a zis că puteam să fac comoţie cerebrală. Nu mi-a dat voie să plec acasă, ca trebuie să stau sub supraveghere medicală”.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: