Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Secretarul primăriei blochează schimbarea primarului

Situaţie neobişnuită la Primăria Bîlteni. Secretarul primăriei refuză semnarea hotărârii prin care liberalul Ion Deaconescu a fost ales viceprimar, pe motiv că schimbarea este politică! Deaconescu ar fi trebuit să preia şi atribuţiile de primar, câtă vreme primarul ales Gheorghe Păsărin este sub control judiciar într-un dosar penal. Până la lămurirea situaţiei de către Instituţia Prefectului, atribuţiile de primar sunt exercitate de un consilier PSD, Nicolae Lungan.

Secretarul comunei, Dan Săftoiu, spune că a întocmit un referat pe care l-a transmis Prefecturii Gorj prin care a explicat motivele ce l-au determinat să nu semneze hotărârile. "Secretarul nu contrasemnează hotărârile pe care le consideră ilegale și motivează în scris prefectului județului Gorj. Nu am contrasemnat, dacă domniile lor spun că e legală, mă închin, și nicio problemă. Dar eu cred că schimbarea a fost politică și m-a deranjat. Asta că s-a schimbat majoritatea prin validarea celor 3 peneliști în Consiliu nu e un motiv plauzibil pentru schimbare. Mai mult, ca să-l schimbe le trebuie două treimi și nu jumătate plus unu. Exact cum se schimbă după noua lege 115 viceprimarul. E opina mea, am trimis referatul. Să vedem Prefectura ce va decide. Lungan a rămas acolo", a declarat Dan Săftoiu, secretarul comunei Bîlteni.   

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: