PSRO îi dă un ultimatum primarului Rotaru

PSRO Gorj închide uşile primarului de la Leleşti în condiţiile în care acesta nu va semna adeziunea până pe 15 septembrie. Scarlat Iriza spune că nu poate conta pe Marian Rotaru din cauză că acesta se schimbă „după cum bate vântul”. Iriza aşteaptă luna viitoare şi un răspuns din partea din partea lui Dan Ilie Morega.

Scarlat Iriza spune că Marian Rotaru îl însoţeşte la şedinţele de partid, dar fără să aibă adeziune la PSRO. „Foarte mulţi primari au nişte contracte în derulare şi cred că Ion Călinoiu le va da bani. Marian Rotaru este prietenul meu bun, mai ales că eu am o reşedinţă în comuna Leleşti, dar el este schimbător după cum bate vântul, nu e un om hotărât, dacă a decis că pleacă pe un drum aşa să facă până la capăt. Pe mine mă roagă lumea să vin înapoi la PSD, dar eu am hotărât să merg tot spre un partid de stânga, asta fac. Marian Rotaru a fost cu mine şi la Alba Iulia, dar nu este un membru de partid. El nu are adeziunea semnată, atunci este membru de partid, când are adeziunea semnată. Deocamdată, el e primar independent”, a declarat Scarlat Iriza.

Ultimatul acordat lui Marian Rotaru expiră luna viitoare. „Dacă până pe 15 septembrie nu se hotărăşte s-au închis porţile pentru el, asta e. Oricum, pentru Primăria Târgu Jiu am un om care va câştiga primăria, dar nu pot să-l dezvălui decât în luna ianuarie 2016. E un băiat tânăr, care n-a mai făcut politică. Eu îl aştept şi pe domnul Morega, să se hotărască în luna septembrie în ce parte o ia”, a precizat Iriza. 

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: