Acuze între primarul din Ţicleni şi deputatul Popeangă

Primarul PP-DD din Ţicleni, Constantin Radu, este foc şi pară pe deputatul PSD Vasile Popeangă, pe care îl acuză că nu a făcut nimic pentru cetăţenii din localitate în calitate de parlamentar. Edilul spune că nu îl va mai susţine la alegerile viitoare. În replică, deputatul Popeangă îl asigură pe primar că nu va mai fi la cârma oraşului Ţicleni după alegerile din 2016 şi nu are nevoie de sprijinul său.

Constantin Radu, primarul oraşului Ţicleni, spune că de la alegerea sa în Parlamentul României, deputatul PSD Vasile Popeangă nu s-a mai interesat de soarta cetăţenilor localităţii, în contextul în care a făcut multe promisiuni la alegerile din 2012. Primarul spune că deputatul dă declaraţii despre dosarele în care a fost cercetat şi care s-au soldat cu neînceperea urmăririi penale, în loc să se preocupe de problemele comunităţii. "Pe parlamentarii aceştia îi interesează de dosarele mele, în loc să aducă şi ei un investitor să facă o fabrică de ceva pe aici. Mă refer la domnul Popeangă. Se ia de mine că am dosare, că mi-au dat cu NUP. Păi dacă nu sunt vinovat în niciunul! Să mă bage în puşcărie aşa, degeaba? Îi transmit să fie sănătos şi să-şi vadă de treburile lui. Nu ne-a sprijinit cu absolut nimic, doar vine la alegeri. Ce o avea în cap, nu ştiu. O avea un alt susţinător aici. Ştie că nu îl voi mai susţine dacă va mai candida. Indiferent, pot să fiu la orice partid, şi la PSD-ul lui dacă voi fi şi nu îl voi mai susţine. Mi-a promis că mă ajută cu un microbuz pentru elevi. De unde? Nici măcar nu și-a onorat promisiunile față de un băiat de aici. A mers în fiecare zi cu mașina lui cu goarnă ca să iasă Popeangă parlamentar, că îi face și lui rost de un loc de muncă. Degeaba", a declarat Constantin Radu, primarul orașului Țicleni.

foto2

Popeangă: Primarul este un optimist

Nici parlamentarul nu s-a lăsat mai prejos. Vasile Popeangă a spus că n-are nevoie de sprijinul lui Constantin Radu și îi garantează că va fi declarat incompatibil și că nu va mai avea ocazia să candideze la primăria Țicleni pentru un nou mandat. "Eu nu știu dacă el va mai candida. Înseamnă că este un optimist, eu sunt convins că nu va mai putea candida pentru că va fi declarat incompatibil. Nu are cum să scape. A avut o firmă și în același timp a fost și viceprimar. Din punctul acesta de vedere stau liniștit și nici nu am nevoie de sprijinul primarului de la Țicleni, și așa nu m-a sprijinit în campania din 2012, a făcut campania PP-DD. Eu am ajutat oamenii și individual, am ajutat și localitatea la 2 biserici de au făcut acolo lucrări, am discutat cu niște constructori pentru drumul care a legat Bîlteni de Cărbunești, dar sunt lucruri pe care domnul primar le uită", a comentat deputatul Vasile Popeangă.

Parlamentarul a vorbit și despre tânărul la care făcea referire primarul în sensul că l-a sprijinit în campanie și căruia i-a promis că-l ajută să se angajeze. "Nu eu i-am promis băiatului respectiv că îl angajez, i-a promis Ciurel. Ciurel nu s-a ținut de cuvânt, asta este problema. Eu am insistat de foarte multe ori, băiatul poate să confirme de câte ori l-am trimis și la Antonie și la Ciurel. Nu s-a ținut de cuvânt Ciurel care era vicepreședinte la PSD atunci. Pentru că băiatul m-a ajutat eu i-am plătit prestația pe care mi-a făcut-o în campania electorală", a mai spus Popeangă.

Vizualizări: 184

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: