Secretarul turmentat, acum şi chiulangiu

Secretarul primăriei Stăneşti nu a mai trecut pe la birou de când a fost prins dormind în timpul serviciului. Nimeni din primărie nu ştie ce se întâmplă cu bărbatul, dacă este bolnav sau nu.

În urmă cu două săptămâni, Dumitru Nica, secretarul primăriei  Stăneşti, a fost găsit dormind de zor în timpul programului de lucru. A doua zi de la incident bărbatul a trecut pe la primărie pentru a-i transmite şefului că pleacă la spital, iar de atunci nu a mai dat niciun semn de viaţă. „A venit a doua zi de când a fost filmat dormind să-mi spună că pleacă la policlinică şi de atunci nu l-am mai văzut. Nu ştiu dacă e la spital sau nu, soţia nu-mi răspunde la telefon, iar el nu ne-a informat, lucru care nu e deloc normal”, a spus Vasile Pârvulescu, primarul comunei Stăneşti.

Primarul Vasile Pârvulescu spune că a sesizat comisia de disciplină cu privire la comportamentul secretarului, însă nu s-a decis încă ce măsuri vor fi luate împotriva funcţionarului public care a venit la muncă toropit de oboseală. Potrivit primarului Vasile Pârvulescu un lucru e sigur, secretarul nu va fi demis.

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: