Meciuri de Liga Naţională, marţi şi miercuri la Târgu Jiu

Echipa care putea fi campioană în Liga Naţonală de Baschet Masculin sezonul trecut şi care nu a pierdut nici un meci în acest sezon joacă marţi şi miercuri la Sala Sporturilor din Târgu Jiu. U BT Cluj-Napoca va întâlni miercuri echipa locală a CSM, formaţie care nu a câştigat nici un meci la primul turneu al LNBM.

În perioada 22-23 decembrie are loc, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, un nou turneu din cadrul ediție 2020-2021 a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Sunt prezente la acest turneu patru formaţii ale primei ligi masculine, alături de gorjenii de la CSM urmând să evolueze pe parchetul noii săli U BT Cluj-Napoca, CSM Galați și CSA Steaua București.

U BT Cluj-Napoca este singura echipa neînvinsă în acest sezon care va fi prezentă la turneul de la Târgu Jiu. Clujenii au câștigat ambele meciuri de la primul turneu, la care au jucat cu CSO Voluntari și Steaua București. Clujenii nu i-au avut la primul turneu pe pivoţii Tarolis, Stipanovic și Zganec care acum au revenit la antrenamente iar U BT Cluj-Napoca pornește ca favorită şi la meciurile de la Târgu Jiu.

Adversarul de marţi al echipei locale a CSM, Steaua, a reuşit două meciuri diferite la turneul de la Cluj, câştigând în fața lui CSO Voluntari şi fiind învinsă de formaţia gazdă.

Echipa considerată gazdă la acest turneu, CSM Târgu Jiu dar şi CSM Galați, sunt formaţii care nu au reuşit nici o victorie în primele meciuri ale sezonului şi orice victorie de la acest turneu în faţa celor de la Steaua sau U Cluj ar reprezenta o surpriză.

Programul partidelor de la Târgu Jiu este următorul:

Marți, 22 decembire:

U BT Cluj-Napoca - CSM Galați – ora 16:00 – FRB TV

Steaua București - CSM Târgu Jiu – ora 19:00 – FRB TV

Miercuri, 23 decembrie

CSM Galați - Steaua București – ora 16:00 – FRB TV

CSM Târgu Jiu - U BT Cluj-Napoca – ora 19:00 – FRB TV

Vizualizări: 334

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: