Primul jucător care va pleca de la Craiova

Impresarul lui Stephane Acka, stoper la Universitatea Craiova, s-a declarat nemulțumit de tratamentul la care jucătorul său este supus. Acesta indică o posibilă plecare a fundașului ivorian de clubul din Bănie, mai ales că ofertele nu lipsesc.

Stephane Acka a pierdut echipa Craiovei de la numirea pe bancă a lui Corneliu Papură. Nu a mai jucat în niciunul dintre cele 4 meciuri ale Craiovei, iar în 3 dintre ele nici măcar nu a prins lotul. Asta deși înainte de venirea lui Papură fusese integralist în ultimele 4 meciuri ale „juveților”. În acest context, Christopher Abdul, impresarul său, sugerează că Acka ar putea părăsi echipa din Bănie. „Credem că e benefic, pentru ambele părţi, să găsim o soluţie în cazul jucătorului. Politica actuală a clubului în privinţa fotbalistului e de neînţeles. E al doilea cel mai valoros fundaş central din lot, dar practic e tratat ca un jucător tânăr. Din moment ce joacă acolo de cinci ani, are o relaţie bună cu preşedintele şi din moment ce vorbeşte fluent limba română, fotbalistul nu se aştepta să fie tratat în acest mod de club”, a declarat Abdul pentru TV Telekom Sport.

Ivorianul este curtat de echipe din SUA și Turcia, mai spune impresarul, care lasă de înțeles că pretențiile financiare ale Craiovei blochează transferul lui Acka:  „Credem că Acka s-ar potrivi în MLS sau în Turcia. Există şi interes din aceste ligi, dar, din păcate, clubul emite pretenţii nerealiste în privinţa jucătorului. Are un contract care expiră într-un an şi jumătate, în vara lui 2022, dar credem că cea mai bună soluţie pentru el e să se transfere în perioada de mercato din iarnă”.

Vizualizări: 1,063

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: