Ședința pentru schimbarea șefilor CE Oltenia, pe 1 iulie

Ședința Adunării Generale Ordinare a Acționarilor Complexului Energetic Oltenia, convocată la solicitarea ministrului Energiei, a fost stabilită pentru data de 1 iulie. Atunci vor fi schimbați cei cinci supraveghetori din garda veche, rămânând doar cei doi numiți în această săptămână. Schimbarea ar fi impusă ca urmare a prejudiciilor constate de Corpul de control al ministrului la CE Oltenia. După schimbarea supraveghetorilor, pasul următor ar fi schimbarea Directoratului, totală sau parțială.

“Alegerea membrilor Consiliului de Supraveghere al Societății Complexul Energetic Oltenia SA prin aplicarea metodei votului cumulativ”, este primul punct de pe ordinea de zi. Celelalte se referă la stabilirea indemnizației fixe a supraveghetorilor și la durata mandatului.

Ministrul Energiei, Anton Anton, a dispus pe data de 17 septembrie 2018 ca raportul Corpului de control să ajungă în termen de 15 zile la Adunarea Generală a Acţionarilor, care să dispună măsuri pentru recuperarea prejudiciului. În loc de 15 zile au trecut mai bine de opt luni. (A.A.)

Galerie foto


Vizualizări: 5,710

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: