CEO: Voucherele de vacanță vin de luna viitoare

Complexul Energetic Oltenia a organizat licitația pentru voucherele de vacanță. Acestea vor ajunge la fiecare angajat sub formă de card, iar acesta va fi alimentat în ziua în care salariatul va pleca în concediu. De luna viitoare, dau asigurări sindicatele, minerii își vor putea folosi voucherele de vacanță în valoare de 2.080 lei.

Complexul Energetic Oltenia urmează să desemneze câștigătorul licitației, iar apoi fiecare angajat va primi câte un card. „Voucherele de vacanță se acordă pe suport electronic. Marți a fost licitația, probabil în câteva zile se vor emite. Se vor da la fiecare salariat, după care fiecare salariat va face solicitare pentru perioada în care va merge în stațiune și, la data respectivă, i se va alimenta cardul”, a explicat, la Tele3, Dumitru Pârvulescu, președintele Federației Naționale Mine Energie.

Cel mai probabil, cardurile vor fi distribuite în câteva zile. Cert este că angajații își pot stabili concediile chiar de luna viitoare. „Oricum e puțin probabil să se dea până la 1 iunie. Sunt proceduri, trebuie stat, trebuie tipărite. În iunie vor veni cu siguranță. Sunt colegi chiar la mine în sindicat care au biletele luate deja în iunie. Au avut câțiva colegi chiar acum la sfârșitul lui mai”, a mai transmis Pârvulescu.

Vizualizări: 4,594

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: