Sediu nou pentru Poliția Locală Târgu Jiu

Poliția Locală Târgu Jiu își va muta sediul în acest an. Este planul autorităților pentru a înlătura aglomerația din zona Pieței Mici. Primarul Marcel Romanescu spune că mai caută soluții și pentru descongestionarea traficului în zona centrală.

Sediul Poliției Locale ar putea fi mutat în acest an. Marcel Romanescu are și o soluție: în Cartierul Iezureni. „Poliția Locală, care are astăzi sediul în zona Pieței Mici, ne dorim să facem în așa fel încât în perioada anului 2019 să îl mutăm undeva la intrare în Cartierul Iezureni, acolo unde avem acea clădire preluată de la fostul Petrom. Noi, ca primărie, facem toate demersurile necesare să încercăm cumva să descongestionăm zona centrală din Târgu Jiu”, a transmis primarul, la Tele3.

În plus, și zona centrală este aproape paralizată din cauză că multe instituții au sediul chiar în zona zero a orașului. „Sunt cele 200 de locuri de parcare din zona stadionului pe care trebuie să le folosim, contracost. Vor fi parcări cu plată. Nu le putem lăsa neadministrate în acel mod mai ales că, în centru, avem primăria, Instituția Prefectului, Poliția și alte instituții publice”, a mai explicat edilul. (A.M.)

Vizualizări: 2,349

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: