Şef din IPJ Gorj, cercetat penal. Vezi de ce!

Un şef din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj este cercetat penal într-un dosar instrumentat de procurori, fiind acuzat de măsluirea unui concurs, conform România Tv. Este vorba de Cornel Ionete, şeful Biroului Prevenire a Criminalităţii din cadrul inspectoratului.

Cornel Ionete a ajuns să fie cercetat penal în acest dosar, după ce la începutul anului 2015 a fost organizat un concurs pentru ocuparea unui post în cadrul Biroului Prevenire a Criminalităţii, compartiment pe care îl conduce. O candidată a reclamat faptul că acesta ar fi intervenit pentru ca acest concurs să fie câştigat de o altă contracandidată, care ar fi fost o apropiată a lui Cornel Ionete. În urma acestui scandal, concursul a fost anulat şi drept urmare nici acum, la mai bine de o jumătate de an de la organizarea examenului, postul nu a fost ocupat, spun surse din cadrul IPJ Gorj.

Cornel Ionete a mai fost implicat într-un scandal anul trecut atunci, când s-a văzut nevoit să renunţe la funcţia de comisar-şef al Poliţiei Motru, după mai bine de un deceniu de activitate în fruntea poliţiei motrene, după ce fiul său a fost implicat într-un dosar de trafic şi consum de droguri.

ionete_cornel_ipj_gj_1

Vizualizări: 229

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: