Şefa de la PMP Gorj nu i-ar spune „Nu!” lui Daviţoiu

Conducerea Partidului Mişcarea Populară de la Gorj pregăteşte surprize la „lansarea” noii formaţiuni pe plan local. Preşedintele interimar al PMP Gorj vrea să ţină la secret numele noilor veniţi până la eveniment. Nu l-ar refuza nici pe repudiatul Nicolae Daviţoiu, dar să-şi clarifice mai întâi situaţia în cadrul PDL Gorj.

Încet dar sigur, Partidul Mişcarea Populară începe să prindă contur şi la Gorj. Conform conducerii interimare a partidului, organizaţia judeţeană numără până la această dată circa 300 de membri. Mai mult, au fost formate şi organizaţiile locale în principalele localităţi ale judeţului, la Rovinari, Motru, Tismana, Bumbeşti Jiu, Novaci, dar şi la Alimpeşti şi Scoarţa. De două ori a fost amânată lansarea oficială a PMP Gorj, urmând ca în ce mai scurt timp să se şi producă acest lucru. La acest eveniment vor fi prezentaţi şi membrii surpriză. „Sunt şi nume cunoscute, nu le voi dezvălui numele lor până în momentul lansării oficiale. Eu zic că sunt persoane cunoscute în oraş ca notorietate în fapte bune, cu o imagine reprezentativă, oameni care au făcut ceva în acest judeţ şi care se pot mândri. Sunt un pic de vârsta a treia, pentru mine asta este important, pentru că am experienţa dumnealor în multe şi mă ajută. Sunt cel puţin trei, ca să fiu modestă. Eu aşa consider, că vor fi surprize. Sunt oameni de mare valoare umană şi caracter, nu s-au implicat în politică, dar probabil au simţit că este momentul să intervină şi mă bucur că am reuşit să-i aduc alături de mine. Au reprezentat oraşul în nişte funcţii de conducere, lumea o să-i recunoască. Eu asta mi-am dorit, nu să racolez din alte partide, mi-am dorit oameni noi, neatinşi de suspiciune şi de asta poate lucrurile merg puţin mai greu” , a declarat Daniela Grădinaru, preşedintele PMP Gorj.

Nu l-ar respinge pe Daviţoiu

Cât despre venirea lui Nicolae Daviţoiu în PMP Gorj, Grădinaru a spus că este binevenit. „Este opţiunea dânsului, nu o să insist eu la domnul Daviţoiu. Nici nu ştiu dacă şi-a soluţionat contestaţiile care le-a depus. Între timp am văzut că este curtat şi de alte formaţiuni, cred că decizia va fi a dumnealui. Eu nu pot să spun că nu mi-ar prinde bine, pentru că domnul Daviţoiu din câte ştiu nu are probleme de natură juridică, nu a fost implicat în activităţi dubioase, în afaceri cu mineritul sau cu statul şi n-aş respinge. N-aş avea motive să fac asta cu nicio altă persoană, chiar dacă vine din PDL, cu atât mai mult dacă are o notorietate”, a mai spus Daniela Grădinaru. 

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: