Șefi noi la parchetele din Gorj

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj va avea din 15 iulie un nou prim-procuror în persoana Cristinei Ciobanu, purtător de cuvânt al instituţiei. Decizia a fost luată marți de Secția pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

Postul s-a eliberat după ce Michaela Loredana Teodorescu a fost delegată în funcţia de procuror în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, la nivel central, pe o perioadă de 6 luni, începând cu data de 16 iulie.


Secția pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis, în ședința de marți, şi delegarea în funcția de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu a actualului șef Camelia Caragea. „Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea în funcţia de prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu a doamnei CARAGEA CAMELIA, procuror la această unitate de parchet, începând cu data de 15.07.2020, până la ocuparea funcţiei prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de șase luni”, se arată pe site-ul CSM.

Decizia a fost luată după ce, pe 30 iunie, Caragea a formulat o cerere pentru continuarea activității la această unitate, după încetarea mandatului. Camelia Caragea este, din 2017, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.

Vizualizări: 3,066

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: