Şefia Gărzii de Mediu, din nou revendicată

Comisarul Ovidiu Ilie revine la serviciu începând de săptămâna viitoare. Acesta speră să primească funcţia de comisar şef, înfiinţată după reorganizarea Gărzii Naţionale de Mediu. În cazul în care va fi împiedicat, fostul prim-comisar va cere punerea în aplicare a celor două hotărâri judecătoreşti prin care şi-a recâştigat postul în instanţă. Pe de altă parte, începând din luna decembrie, pentru coordonarea Gărzii de Mediu Gorj a fost desemnat Gheorghe Sanda, care atunci i-a luat locul lui Ion Tudor.

Comisarul de mediu Ovidiu Ilie va reveni la serviciu în data de 20 ianuarie, când îşi va termina perioada de concediu în care a intrat la sfârşitul anului trecut. Acesta speră să i se ofere funcţia de comisar şef, în caz contrar va cere punerea în aplicare a celor două hotărâri judecătoreşti prin care şi-a recâştigat postul de conducere.

Funcţia de comisar şef s-a înfiinţat în urma reorganizării activităţii Gărzii Naţionale de Mediu şi este echivalentă cu cea de şef serviciu. „Iniţial, am fost pe postul de prim-comisar, un fel de director general adjunct care coordona toată activitatea de mediu din Oltenia. În urma reorganizării Gărzii de Mediu s-a desfiinţat această funcţie şi s-a înfiinţat cea de comisar şef, un fel de şef serviciu, o funcţie inferioară celei deţinute până acum. Potrivit legii, ar trebui să mi se ofere această funcţie când voi reveni la serviciu. În cazul în care va fi nevoie, voi cere să fie puse în aplicare hotărârile judecătoreşti pe care le-am câştigat şi atunci voi vedea cine se va opune”, a declarat comisarul Ovidiu Ilie. Acesta a mai precizat că nu ştie cine semnează actele instituţiei în momentul de faţă. „Ştiu că domnul Tudor nu mai este la Garda de Mediu, dar nu ştiu cine semnează actele instituţiei”, a menţionat Ovidiu Ilie.           

COORDONARE

Înainte de sărbători, în urma reorganizării Gărzii de Mediu, Gheorghe Sanda i-a luat locul lui Ion Tudor fiind numit coordonatorul instituţiei.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: