Șefia Gărzii de Mediu, disputată de Sanda și Muja

Ninel Muja și Gheorghe Sanda au intrat în cursa pentru șefia Gărzii de Mediu Gorj. Cei doi au promovat proba scrisă din cadrul concursului organizat de Agenția Națională a Finanțelor Publice (ANFP). Astăzi, cei doi vor afla și notele obținute în cadrul interviului.

Liberalul Ninel Muja spune că a promovat proba scrisă din cadrul concursului organizat de ANFP pentru funcția de comisar șef al Gărzii de Mediu Gorj și așteaptă rezultatul la cea de-a doua proba, pe care a susținut-o vineri, 29 martie. "S-a amânat pentru luni, 1 aprilie, comunicarea rezultatului de la interviu. După ce se vor da rezultatele voi comunica și notele obținute la cele două probe, așa este corect", a declarat Ninel Muja.

Dacă Muja va obține o notă mai mare decât contracandidatul său, Gheorge Sanda, îi va lua locul la şefia Gărzii de Mediu. " Și domnul Sanda a participat la concurs și a promovat și dânsul proba scrisă. În afară de el nu am mai avut contracandidați", a mai spus Ninel Muja.

De la publicarea anunțului de către ANFP în privința organizării concursului pentru șefia Gărzii de Mediu Gorj, Gheorghe Sanda evită să dea vreo informație în ceea ce privește participarea sa la competiție.

Vizualizări: 187

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: