Șefii de cariere, rechemați din concedii

Conducerea Complexului Energetic Oltenia a dispus ca, în această perioadă în care există riscul îmbolnăvirii cauzate de Covid-19, salariații să fie programați prin rotație în concedii sau libere.

Unii șefi de cariere au înțeles că este cazul să dea bir cu fugiții, adică să intre toți în concedii, nu prin rotație. “Măsura a fost ca șeful de carieră și adjunctul să meargă prin rotație în concediu, pentru ca în cazul în care se întâmplă ceva, să aibă cine prelua conducerea. Au fost și situații în care și șeful de carieră și adjunctul au luat decizia de a intra în concediu. Măsura nu a fost aprobată de domnul președinte Burlan. Măsura aceasta pe care au luat-o la nivelul carierelor din zona Motru, din zona Jilț, de a pleca în concediu chiar șefii, a fost revocată de domnul președinte Daniel Burlan. Astăzi avem toți conducătorii rechemați în activitate, în așa fel încât să fie prima linie în această confruntare care nu este una ușoară”, a spus Ion Rușeț, consilier al Directoratului, la Sud FM.

Rușeț le-a luat totuși apărarea șefilor de cariere, spunând că probabil au vrut să dea un exemplu. “Unii spun că au vrut să dea un exemplu personal în această programare în concediu pe care a făcut-o unitatea, nu a fost cerută de salariați. Sunt colegi care critică această soluție și probabil șeful de carieră a vrut să dea un exemplu personal”, a explicat Ion Rușeț.

“Vă asigur că există un plan de continuitate la nivel de Complexul Energetic Oltenia dacă situația se va agrava”, a dat asigurări reprezentantul companiei.

Vizualizări: 9,135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: