Şefii de la Protecţia Copilului, în vacanţă „de criză“ în Croaţia

Directorul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj, Constantin Preoteasa, îşi face concediul în Croaţia. Asta în timp ce subalternii săi  îşi plâng de milă unul altuia. Oamenii abia dacă au cu ce să trăiască, de plecat în concediu nici nu poate fi vorba. Surse din cadrul Direcţiei susţin că directorul Constantin Preoteasa  petrece în Croaţia alături de alţi doi directori din cadrul instituţiei pe care o conduce. Este vorba despre directorul Complexului de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Handicap Gorj, Dumitru Aribăşoiu, precum şi directorul  Complexului de Îngrijire şi Asistenţă Dobriţa, Constantin Petcoiu.

În urmă cu doar câteva săptămâni angajaţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Gorj au ieşit în stradă din cauză că salariile li s-au înjumătăţit după ce anterior le fuseseră tăiate sporurile. Oamenii au rămas uimiţi când au aflat că şeful lor îşi permite, în asemenea condiţii, să plece în vacanţă în Croaţia. „Am fost şi eu în concediu…la prăşit. E strigător la cer ca noi să nu ne primim banii pe navetă, să nu ni se dea sporurile câştigate în instanţă, iar alţii să aibă bani să se plimbe prin străinătate. Poate au altă sursă de venit că din salariu de la Direcţie ar trebui să nu poată să-şi permită un concediu în Croaţia”, a spus Mariana Neamţu, angajată a Complexului pentru Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică pentru adulţi Bâlteni. Femeia este una dintre cele două infirmiere care au fost bătute recent de unul dintre bolnavii internaţi în acest centru.  Constantin Preoteasa s-a arătat deranjat de faptul că a fost întrebat de ziarişti unde îşi petrece concediul.

„Sunt plecat în concediu, nu sunt în România, dar nici în concediu nu pot avea linişte, nu trebuie să intereseze pe nimeni unde mă aflu eu acum”

Contantin Preoteasa

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: