Şefii din CEO, învăţaţi să depisteze minciuna. Lecţii cu Mircea N. Stoian!

Mai mulţi şefi din Complexul Energetic Oltenia au participat în vară la un training la Govora. A fost vorba de un curs de 2 zile în care au învăţat tehnici de comunicare nonverbală în leadership şi management. Cursul a fost susţinut de Mircea N. Stoian, actor, jurnalist şi om de televiziune, care s-a făcut remarcat în spaţiul public după ce multă vreme a fost invitat permanent la emisiunea „Un show păcătos”.

Stoian a vorbit pe site-urile de socializare despre acest curs pe care l-a susţinut cu angajaţii CE Oltenia denumindu-l training de „tehnici de comunicare nonverbală şi depistare a minciunii”. Sorin Olaru, şeful de la Resurse Umane de la CE Oltenia, a fost unul dintre cei care au învăţat la Govora să depisteze minciuna.

Mircea N. Stoian a obţinut acest contract în urma unei selecţii de oferte la care şi-au depus documentaţia patru firme.

Deputatul Dan Vîlceanu, preşedintele PNL Gorj, a vorbit într-o conferinţă de presă despre acest subiect, explicând că CE Oltenia dă banii pentru astfel de cursuri în condiţiile în care minerii lucrează în condiţii grele şi fără echipamente de protecţie. „Ca să înţelegeţi ce se întâmplă cu fondurile CE Oltenia în timpul ăsta şi de ce nu au bani să mai plătească motorina la un buldozer, să facă o cale de acces pentru muncitori şi se târâie muncitorii prin noroaie. La CE Oltenia se fac cursuri cu angajaţii, cursuri pe care le ţine Mircea N. Stoian. A fost co-realizator sau invitat permanent al domnului Capatos. Domnul Stoian, jurnalist de presă de cancan, face cursuri de depistare a minciunii”, a afirmat Dan Vîlceanu.

Vizualizări: 1,119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: