Șefii din CEO s-au răzgândit: dau cărbune mai ieftin, nu gratis

Directorii Laurențiu Ciurel și Daniel Antonie au fost aplaudați, joi, de către minerii de la Cariera Roșiuța, după ce, printre altele, le-au spus că cei care au probleme financiare grave vor primi cărbune gratis. Invitat la o emisiune TV, directorul Antonie a spus că minerii vor primi cărbune mai ieftin, dar nu gratis. Este vorba despre cota de cărbune, cea care s-a dat gratis timp de 20 de ani.

Antonie a povestit jurnaliștilor de la TV Sud că au hotărât să meargă să discute chiar ei cu oamenii deoarece apar foarte multe dezinformări. Cert este că directorul una le spune minerilor, alta jurnaliștilor.

Minerii de la Cariera Roșiuța i-au primit foarte bine pe directorii Ciurel și Antonie. Cei doi le-au vorbit oamenilor aflați în sălile de apel, iar la final au fost aplaudați. Directorii Antonie și Ciurel au promis că minerii cu probleme sociale vor primi cărbune gratis și au cerut conducerii unității să facă tabele cu aceștia.

După câteva ore, directorul Diviziei Miniere, Daniel Antonie, a declarat la TV Sud că s-a pus în discuție ca minerii să cumpere cărbune mai ieftin, dar nu să-l primească degeaba. „Angajații pot să-și cumpere până la 15 tone. Era prețul de 67 de lei pe tonă și l-am dus la 44 de lei. Se va da tot cu bani, dar cu bani mai puțini”, a declarat directorul Antonie, următoarea vizită a acestuia fiind așteptată cu mult entuziasm de minerii din Motru.

FILM

Promisiunile celor doi șefi din CEO s-ar putea afla pe telefoanele minerilor. Impresionați de gestul directorilor de a veni printre ei, minerii au filmat cu telefonul discursurile lui Laurențiu Ciurel și Daniel Antonie. S-ar părea că și cei de la Jilț au încercat același lucru, dar li s-a atras atenția că nu au voie să filmeze.

Vizualizări: 177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: