Șefii PSD le fac ochi dulci și altor primari liberali: Garanția este că vor fi candidații noștri

După anunțul oficial că edilul PNL din Turcinești, Dumitru Modrea, va pleca la PSD și va candida din partea social-democraților la următoarele alegeri, liderii PSD plusează. Mihai Weber, președintele PSD Gorj, anunță că "primim pe oricine care e implicat". A mai adăugat că garanția este că vor fi candidații PSD, anul viitor. 

 

 

 

 

 

"Este un primar care își face treaba. Noi am spus că suntem deschiși. Primim pe oricine care e implicat și are ca principală prioritate dezvoltarea comunității. La modul concret, nu poate pleca. I-am dat asigurarea că va fi candidatul nostru la următoarele alegeri. Este o garanție pe care am dat-o tuturor care vor sa se alăture pentru că trebuie să știe pe ce se bazează. Orice primar care dorește o are. Principal este ca omul să știe că trebuie să-și facă datoria pentru comunitate, în primul rând", a declarat Mihai Weber, într-un interviu la Radio Infinit. 

De cealaltă parte, liderul PNL Gorj, Ion Iordache, a declarat că nu este surprins de anunțul plecării lui Dumitru Modrea și se mai așteaptă la astfel de situații. "Să-și urmeze drumul și să separăm lucrurile", a spus Iordache. 

"Așteptam acest anunț. I-am rugat pe pesediștii infiltrați în PNL să aibă un pic de demnitate și să-și urmeze drumul lor și acesta este rolul pe care il am eu în politică, să separăm lucrurile. Ei știu că nu mai merge să joace cu toată lumea. Acum să-și vânture simpatia față de PSD. Să se ducă fiecare unde le e locul. Dacă ar avea onoare, și-ar da și demisia. Știam de mult că urmează să se ducă. Noi avem deja un candidat pregătit", a reacționat senatorul Ion Iordache.

Dumitru Modrea, ales primar pe lista PNL, nu s-a sfiit să se afișeze alături de liderii PSD în repetate rânduri, participând la diverse întâlniri ale acestora, în ultimele luni.

Dacă și-ar da demisia din PNL, Modrea și-ar pierde mandatul așa că e foarte puțin probabil să facă asta. În cazul în care va fi dat afară din partid, își va păstra funcția. De altfel, nu este singurul primar liberal care simpatizează public sau în culise cu liderii PSD așa că astfel de mișcări mai sunt așteptate pe scena politică din Gorj în perioada preelectorală.

Vizualizări: 1,924

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: