Lider PNL: Eu nu vreau viitor comun cu PSD

Deputatul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, continuă să tragă semnale de alarmă cu privire la coaliția în care partidul său se află cu PSD. În opina lui Vîlceanu, liberalii vor avea de pierdut în fața electoratului, dacă vor continua să facă echipă cu social-democrații. Despre o candidatură comună, în 2024, nici nu încape vorbă, subliniază parlamentarul. ”Pentru PNL, o alianță cu PSD ar fi dezastru. Iar pentru România ar fi și mai rău. Pentru PNL înseamnă maxim 15% la alegeri”, spune Vîlceanu. 


Dan Vîlceanu este de părere că din această coaliție PSD are doar de câștigat, în timp ce PNL are doar de pierdut. ”L-am auzit pe domnul Marcel Ciolacu vorbind despre un viitor comun cu PSD. Eu nu vreau un viitor comun cu PSD”, a spus Vîlceanu.


„Noi trebuie să ieșim din ipocrizia asta pentru altfel realitatea sau campania electorală ne va scoate din ipocrizie. O să mergem de mână și o să ne scuipăm pe stradă, la figurat, dar asta se va întâmpla, iar oamenii se vor uita la noi și vor zice că nu mai suntem întregi la cap niciunul. Dacă PNL iese din coaliția aceasta, eu cred că avem potențial ca în 2024 să obținem spre 30% și atunci, în condițiile în care și USR își păstrează electoratul, este evident că putem face o altă coaliție. Sper ca până la finalul anului să se înmulțească cei care gândesc ca mine și să nu se înmulțească cei care cred că PSD este o variantă. PSD nu e o variantă!  Coaliția este singura variantă ca PSD să câștige alegerile prezidențiale, altfel nu au nicio șansă. Dar eu nu cred că se va ajunge acolo, eu cred că PNL va avea propriul candidat și că o să câștigăm alegerile prezidențiale”, a declarat deputatul PNL Gorj, Dan Vîlceanu.

Vizualizări: 1,489

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: