Şeful Centrului „Brâncuşi“, un jurnalist

Ovidiu Popescu, singurul candidat la şefia pentru Centrului Municipal de Cultură „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu, a obţinut nota 8,48 la concursul pentru ocuparea funcţiei de manager al acestei instituţii. Nota îi asigură acestuia şefia instituţiei. Anunţul a fost postat pe site-ul Primăriei Târgu Jiu. 

Târgujienii au aflat de existenţa unui centru care-i poartă numele lui Brâncuşi mai ales după scandalurile create în urma concursului de ocupare a conducerii.

Acesta este al doilea concurs, la primul participând mai multe persoane, fiind şi contestat. Chiar dacă organizarea concursului anterior s-a lăsat şi cu plângeri în instanţă, municipalitatea a organizat un alt examen câştigat de Ovidiu Popescu, singurul candidat.

În data de 25 ianuarie s-a desfăşurat prima etapă a concursului, care a constat în dezbateri, analiză şi notare a proiectului de management, nota obţinută fiind 8,54. În data de 27 ianuarie, s-a desfăşurat cea de-a doua etapă a concursului, respectiv interviul, care a constat în susţinerea proiectului de management,  fiind notat cu 8,42.

În prezent se primesc contestaţii, ca până în data de 8 februarie acestea să fie soluţionate.  

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: