Şeful de campanie al ARD: Avem 38% în sondaje!

Declaraţie uimitoare făcută ieri de directorul de campanie al Alianţei România Dreaptă! ARD are 38 la sută în sondaje. Dintre candidaţi, pe primul loc pare să fie Dan Vâlceanu, candidatul pe colegiul 2, iar la Senat Ion Ruşeţ. Chiar şi Dumitru Modrea recunoaşte că patru din cei opt candidaţi ai alianţei sunt insignifianţi.

Reporter: Aţi făcut sondaje? Ce procente aveţi?

Dumitru Modrea: Spre surprinderea unora sau altora partidul Alianţa România Dreaptă în judeţul Gorj se menţine foarte bine. Cu posibilităţi de a merge şi mai bine şi mai sunt două săptămâni de campanie şi sunt sigur că ne vom ridica. Vă spun, per total ne aflăm undeva la 38 la sută în Gorj.

Rep: De la cât aţi plecat? Poate întreceţi USL…

D.M.: Îmi dau seama că întrebarea dvs. este ironică, dar eu vă spun că este foarte posibil să întrecem USL pentru că orice urcuş are şi un coborâş. Am plecat de undeva de la 19-20 la sută. Candidaţii se situează foarte bine.

Rep: Cine stă cel mai bine în sondaje?

D.M.: Pot să spun ordinea, nu este nici un secret. Avem la acest moment informaţia că domnul Dan Vâlceanu, pe colegiul 2, colegiul 1 Ion Cupă şi avem informaţia de ultimă oră, pe colegiul 4 Militaru, care stă surprinzător de bine.

Rep: Dar la Senat?

D.M.: Avem în primul rând preşedintele partidului, care la acest moment se situează undeva la egalitate cu candidatul USL.

Rep: Cum explicaţi sondajul Avangarde care pune că ARD are 15 la sută şi USL peste 60 la sută?

D.M.: Nu ştiu despre el, nu pot comenta pentru că nu-l văd real. Cineva doreşte să ne bage în groapă când de fapt noi suntem undeva sus. 

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: