Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Şeful Fiscului gorjean și-a recuperat taxa auto

Şeful Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Gorj, Marin Ciumag, şi-a trecut în declaraţia de avere şi banii pe care i-a primit din restituirea taxei auto. Şi nu sunt puţini deloc. Este vorba de 14.203 lei.

Finanţistul a vândut anul trecut două maşini, un Volkswagen Jetta şi un Mitsubishi, pentru care a încasat peste 11.000 de euro. Mai are în garaj un Volkswagen Tiguan din 2014.

În 2018, şeful AJFP Gorj a câştigat, din salariu, puţin peste 100.000 de lei. Alţi 15.443 lei i-a încasat pentru orele predate la Universitatea „Titu Maiorescu”, unde este conferenţiar universitar. La venituri se mai adaugă şi cei vreo 7.000 de lei primiţi de la AJOFM Gorj ca indemnizaţie de participare la şedinţele de Consiliu Consultativ.

Vizualizări: 1,679

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: