Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Reparații pe drumurile naționale din Gorj

Drumarii gorjeni lucrează pe Drumul Național 67B, apoi muncitorii se vor muta spre Motru și, în paralel, se va turna covor asfaltic pe o parte din șoseaua ce leagă Târgu Jiul de Baia de Aramă. Reparațiile se vor derula până la debutul sezonului rece.

În prezent, drumarii sunt în apropiere de localitatea Hurezani. „Suntem pe drumul național spre Hurezani, la Melinești, facem reparații. Urmează un tratament să se facă pe zona respectivă. Am terminat reparațiile de la Scoarța până la Hurezani și mai avem câteva intervenții să amenajăm câteva parcări. Pe dealul spre Licurici, mai avem câteva reparații punctuale”, a transmis Ion Tudor, șeful Secției de Drumuri Naționale Târgu Jiu.

Nevoie de reparații este și în localitatea Polovragi, unde asfaltul s-a fisurat din cauza alunecărilor de teren. Drumarii mai au în plan intervenții și pe alte tronsoane în această vară. „Pe DN 67, care leagă Vâlcea de Severin, vom avea o intervenție în intersecția de la Drăgoieni, intersecția cu Bălănești, unde vom reconfigura intersecția, după aceea este în atenția noastră zona Polovragi, acolo unde sunt mereu alunecările de teren și după aceea ne îndreptăm spre Motru. Pe raza comunei Bălești, sunt câteva zone în care se impun intervenții din partea noastră. Au rămas parcările neamenajate. Ne vom axa pe DN 67D, pe care l-am promis. 20 de kilometri de covor asfaltic vom face, până aproape de Peștișani și avem și 15 mii de metri pătrați de asfalt spre zona Apa Neagră și Tismana”, a mai spus Ion Tudor, la Sud FM. (A.A.)

Vizualizări: 1,138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: