Șeful Medserv Min va conduce și Stațiunea Săcelu

Conducerea Complexului Energetic Oltenia, Laurențiu Ciurel, a declarat vineri că cel care va conduce Medserv Min va conduce și Baza de Tratament Săcelu! Mai mult, acesta a confirmat că a avut discuții cu patru-cinci persoane pentru șefia Stațiunii Săcelu, inclusiv cu Ștefan Cherciu, fost șef de secție dat afară de la Minprest. “A venit să mi se plângă că a fost dat afară de nu știu unde și am intrat în discuții cu dânsul, că a făcut facultate, că a terminat TCM la Timișoara și eu am respect pentru cei care au făcut la Timișoara. Și l-am întrebat, de exemplu, te-ai putea ocupa să manageriezi o chestie de asta și a început să-mi spună, uite ce-aș face, ce-aș vrea. Dar asta nu înseamnă că am luat o decizie. Intră în calcule”, a declarat Ciurel.

Complexul Energetic Oltenia organizează concurs pentru funcția de director executiv al Medserv Min. Dosarele pot fi depuse până pe 26 aprilie, iar candidații vor fi intervievați pe 29 aprilie.  

Între timp, compania a început demersurile pentru trecerea stațiunii în subordinea Medserv Min. “O posibilitate legală pentru ca aceasta să fie administrată de Medserv, putem lega zona balneo de cea medicală. Problema e de ordin juridic. Cel care coordonează Medserv acela la fi și șeful de la Bază”, a declarat Ciurel. Cert este că managerul CE Oltenia, Laurențiu Ciurel, are grijă de cei care au fost dați afară din companie motiv pentru care îi angajează. Tot în companie. “Și Răuț a fost la fel și eu am fost la fel. Nu știu cum l-a dat afară și de ce. Ăia care au fost dați afară să nu mai aibă nicio șansă, să fie împușcați?”, se întreabă acesta.

Vizualizări: 298

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: