Şeful PNL face mişto de Morega: Am şi eu angajamente în seif la partid

Declaraţie-şoc a deputatului Dan Ilie Morega, făcută pentru Radio Infinit. Doi primari liberali au semnat deja angajamentul că vor candida din partea UNPR! Preşedintele UNPR îl contrazice pe fostul lui şef de partid.

Anunţul deputatului Dan Ilie Morega referitor la cei doi primari care au semnat deja angajamentele că vor candida la anul din partea UNPR Gorj a venit ca replică la o declaraţie a primarului din Peştişani, Florin Pavel. Întrebat dacă sunt adevărate zvonurile că ar trece la UNPR, Pavel a negat. Ba mai mult, a spus că Dan Ilie Morega nu va reuşi să racoleze niciun primar şi că nici UNPR-ul nu va reuşi să crească datorită sosirii deputatului.

Această declaraţie l-a deranjat rău pe Morega. Spune că locuitorii Peştişaniului sunt sătuli de comportamentul şi nerealizările lui Florin Pavel. „Nu l-am ofertat niciodată pe Pavel pentru că nu va mai câştiga alegerile”, a declarat deputatul precizând că, în localitate, este foarte bine văzut fostul viceprimar Nicolae Nicolcioiu de la PDL, care va fi susţinut inclusiv de UNPR.

În privinţa declaraţiei lui Pavel că-n mod sigur la UNPR nu va pleca niciun primar liberal, Dan Ilie Morega aruncă „bomba”: „Îl asigur că deja doi primari au semnat angajamentul că vor candida la anul pe lista UNPR”.

Dian Popescu a comentat la Gorj Tv declaraţia lui Morega: „Morega poate să discute cu orice primar liberal, mai ales că aceştia au fost aleşi în mandatul lui de preşedinte al PNL Gorj. Nu ştiu ce este acela un angajament scris şi dacă este legal. Eu ştiu că un primar poate face adeziune la un alt partid politic, moment în care îşi pierde mandatul“, a spus Popescu. Acesta a încheiat cu o ironie la adresa lui Morega. „Pot să spun şi eu că zece primari de la PDL au declarat că vor candida pe listele USL. Am angajamentele în seif la PNL“, a spus Dian Popescu.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: