Şeful PP-DD: “Înfiinţarea CEO va produce o ruptură în USL”

Schimbarea permanentă a listelor cu numele celor care vor conduce Complexul Energetic Oltenia a creat o adevărată isterie la nivelul judeţului Gorj. Tot mai mulţi reprezentanţi ai formaţiunilor politice sunt de părere că numirile în funcţiile de conducere vor amplifica neînţelegerile între PSD şi PNL. Într-un interviu acordat ziarului nostru, Mihai Prunariu, preşedintele PP-DD Gorj, a declarat că se aşteaptă ca alianţa USL să se destrame din cauza înfiinţării CEO.

Rep.: Care este poziţia partidului faţă de proiectul CEO?

M.P.: Consider că înfiinţarea Complexului Energetic Oltenia este un lucru bun, dar sediul ar trebui să fie în Gorj, mai exact în Târgu Jiu. Forţa acestui complex o reprezintă mineritul din Gorj, iar Târgu Jiul este capitala judeţului.

Rep.: Ce părere aveţi despre persoanele care au fost vehiculate pentru a prelua conducerea complexului?

M.P.: Şefii complexului ar trebui să fie numai profesionişti, fără culoare politică. În ultimii ani oamenii au fost politizaţi fie de PDL, fie de USL. Acum, cred că ar trebui să lase politica şi să facă mai multă treabă.

Rep.: În USL au existat mai multe discuţii pe tema Complexului Energetic Oltenia. Cum le apreciaţi?

M.P.: Înfiinţarea Complexului Oltenia va produce o ruptură în USL. Atunci când eşti la putere bătălia se dă pentru funcţii şi fiecare vrea să-şi promoveze oamenii săi. Indiferent care persoane vor rămâne pe funcţiile de conducere atât PSD-ul cât şi PNL va fi nemulţumit. În orice caz, această alianţă a fost împotriva firii de la început. Sunt prea puţine şansele ca un partid de stânga să rămână aliat cu un partid de dreapta.

Rep.: Recent, PSD-ul a efectuat un sondaj, iar dumneavoastră aveţi 11 % din voturi pentru şefia Consiliului Judeţean. Ce părere aveţi?

M.P.: Nu ştiu cât de real este acest sondaj. Sper să le facem tuturor o surpriză, iar după alegeri rezultatele PP-DD să bată orice sondaj.                 

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: